Inspanning belonen met ontspanning!

Sport Massage en Relax

PATRICIA BOUWMAN
Kamperfoeliestraat 45
5271 JE Sint-Michielsgestel

0641152914
info@sport-massage-en-relax.com

Vraag

Vul s.v.p. onderstaande informatie in:

Kinderfeestjes

Geef een leuk en origineel, ontspannen kinderfeestje!

Duur 2- 2,5 uur.

  • Massage
  • Meditatie
  • Yogaoefeningen,
  • Spel- en concentratieoefeningen.

De spelletjes zijn afgestemd op de leeftijd van de groep:

  • Peuters 2 t/m 4 jaar
  • Onderbouw 4 t/m 8 jaar
  • Middenbouw 8 t/m 10 jaar
  • Bovenbouw 10 t/m 12 jaar

Het verjaardagsfeestje zal in overleg invulling krijgen.

Wat voorbeelden hoe de Invulling kan zijn:

Kinderen krijgen zoveel prikkels en moeten zoveel in het leven. In dit spel gaat het om contact maken met jezelf, je lichaam, met wat er in jou speelt. Alles mag er zijn. Het spel heeft als doel om een kind meer eigenwaarde, vertrouwen in zichzelf en lenigheid te geven. Dat alles met ruimte voor speelsheid en plezier. Het kinderyogabordspel is uniek in zijn soort, vooral omdat de kinderen zelf hebben meegewerkt aan het tot stand komen van de oefeningen. Het sluit perfect aan op hun belevingswereld.

Onderlinge kindermassage is een zeer goed middel om onrust in een groep te bestrijden. Touching ChildCare en OMJS ontwikkelden samen pictokaarten voor de onderbouw van het basisonderwijs om vorm te geven aan lichaamsbesef bij kinderen en tevens de kracht van aanraken een plaats te geven. Uit onderzoek blijkt dat aanraking een grote invloed heeft op de manier waarop een kind naar zichzelf kijkt en door een ander wordt gezien. Aan de hand van verschillende werkvormen kunnen de pictokaarten worden ingezet met als doel meer bewustwording te creëren bij zichzelf en meer verbondenheid met anderen in de omgeving.  Achterop vindt u de beschrijving van elke afgebeelde handeling. Er is onderscheid gemaakt in drie verschillende onderdelen: hoofd en gezicht, benen en voeten, borst - buik - armen en handen.

Net als andere creatieve werkvormen, stimuleren de mandala's de creativiteit van kinderen, de fijne motoriek en het gevoel voor kleuren, vormen, verhoudingen.

Maar het echt bijzondere van de mandala's is dat ze - door het cirkelvormige ontwerp - de aandacht als het ware vanzelf naar binnen trekken. Daardoor bevordert het kleuren en tekenen van mandala's de concentratie en het bewustzijn.

INformatie

Wanneer u een kinderfeestje wil geven, kunt u vrijblijvend bellen voor informatie.

Het kinderfeestje vindt plaats bij u thuis. De invullng van het feest qua eten, drinken e.d. verzorgt u zelf!

Ik neem de benodigde spellen/materialen mee.

Voor de prijzen, zie tarieven.