Inspanning belonen met ontspanning!

Sport Massage en Relax

PATRICIA BOUWMAN
Kamperfoeliestraat 45
5271 JE Sint-Michielsgestel

0641152914
info@sport-massage-en-relax.com

Vraag

Vul s.v.p. onderstaande informatie in:

Sandra van Gessel

Ik ben Sandra van Gessel, 33 jaar en ik geef ontspanningsmassages sinds 2016. Mijn interesse in massages is begonnen nadat ik een hele fijne en goede massage heb gekregen die mij een gevoel van totale ontspanning gaf. Dit had zoveel indruk op mij gemaakt dat ik uit nieuwsgierigheid en enthousiasme me daarna heb opgegeven voor de opleiding tot intuïtief ontspanningsmasseur.

Later heb ik dit uitgebreid met workshops en cursussen op het gebied van hot&coldstone massage (ook wel La Stone Therapy genoemd), zwangerschapsmassage, energetische (chakra)  massage. Omdat ik graag wilde weten hoe ons lichaam in verbinding staat met het emotionele, mentale en spirituele aspect van de mens volg ik nu een HBO opleiding tot energetisch coach/therapeut/trainer.

Ik ben in de praktijk op woensdag middag van 12:30 tot 17:30 en geef:

  • Hot en Coldstone massage
  • Zwangerschapsmassage
  • Ontspanningsmassage
  • Energetische (chakra) massage