Artikel archief

VITAKRUID

Wist u dat..   Alle supplementen van Vitakruid hier 15% goedkoper zijn dan op de vitakruid website?
Lees meer

Libema Open 's-Hertogenbosch

Van 10 tot en met 18 juni heb ik gemasseerd bij het Libema OPen tennis toernooi. De vrouwen van de WTA heb ik mee mogen behandelen, samen met de WTA staf.
Lees meer

Verhuizen!!

Sport Massage en Relax en de Praktijk voor Natuurgeneeskunde, Patricia Bouwman gaan verhuizen. Het is tijd voor de volgende stap. Ik houd jullie op de hoogte over het wanneer dit allemaal gaat gebeuren.
Lees meer

NIeuwe wet Bescherming Persoons Gegevens

Wet AVG, gaat 26 mei Europees gelden. Deze vervangt de wet bescherming persoons gegevens. Dit houd in dat Sport Massage en Relax, u toestemming schirftelijk vast moet leggen om o.a. u gegevens te mogen bewaren.  
Lees meer

Nieuwe praktijkruimte

Vanaf maandag 29 januari werk ik vanuit de nieuwe praktijk ruimte! 25 februari van 15:00 tot 17:00 is er de mogelijkheid om een kijkje te komen nemen.
Lees meer

Openingstijden carnaval

Carnavals maandag en dinsdag zijn er gewijzigde openingstijden. Maandag 12 februari 11:00 tot 16:00 Dinsdag 13 februari 11:00 tot 15:00
Lees meer

Openingstijden kerstvakantie

De openingstijden zijn ongewijzigd tijdens de kerst vakantie.Alleen 1e en 2e kerstdag en nieuwjaarsdag is Sport Massage en Relax gesloten.
Lees meer

Kamperfoeliestraat 45

Per 1 november is het nieuwe adres van Sport Massage en Relax de Kamperfoeliestraat 45, 5271 JE te Sint-Michielsgestel.
Lees meer

VERHUIZING

Sport Massage en Relax gaat verhuizen.Vanaf 1 november komt Sport Massage en Relax op een (tijdelijke?) locatie.Houd de website in de gaten voor meer informatie.
Lees meer

Vul s.v.p. onderstaande informatie in: