vreeling deep tissue hoofdpijnmassage

Spanningshoofdpijn  en/of spierspanningshoofdpijn komen voort uit een verhoogde spierspanning in de spieren in hoofd, nek, schouders en/of rug. Deze verhoogde spierspanning kan ontstaan door overbelasting door b.v. een verkeerde lichaamshouding of een eenzijdig bewegingspatroon. Echter, ook een acute overbelasting, zoals een verkeersongeluk, kan uiteindelijk leiden tot spanningshoofdpijn. Anders dan de naam doet vermoeden, hoeft spanningshoofdpijn dus niet veroorzaakt te worden door (emotionele) spanning, maar dat is wel mogelijk.

Bij ongeveer 78% van de hoofdpijn klachten is er sprake van deze vorm van hoofdpijn.

De Vreeling deep tissue hoofdpijn massage is erop gericht chronische spierspanning en het verharde, verkleefde bindweefsel rond en in de spieren van hoofd, nek, schouders en/of rug sterk te doen verminderen of zelfs te doen verdwijnen.

Het bindweefsel én de spieren diep in het lichaam worden los gemasseerd met speciale technieken waarbij geen tussenstof wordt gebruikt, waardoor de spieren op hun natuurlijke plaats en spanning worden gebracht. Zo komt het lichaam weer in balans, zodat klachten verdwijnen.

Vreeling is een specialistische vorm van diep tot zeer diepe bindweefselmassage.

De Techniek

Het is een techniek waarbij je zeer diep en krachtig doch zeer traag masseert, zonder pijn te krijgen in je vingers of handen, omdat je voornamelijk je vuisten, knokkels en ellebogen gebruikt in combinatie met je lichaamsgewicht. Door de trage bewegingen krijgt elke millimeter huid de kans om intensief gevoeld te worden. Dit geeft vaak een overdadig gevoel. Na afloop hebben de meeste mensen een sterk gevoel van weer 'in hun lichaam' te zijn.

Wat niemand verwacht is dat het niet alleen maar een harde en diepe massage is. Juist ook de zachte aanraking is van essentieel belang. Door de dynamiek van hard en zacht kan het lichaam veel beter herstellen en de twee uitersten (weer) leren kennen. Dit zal zich op het emotioneel/mentale niveau afspelen.Vraag

Vul s.v.p. onderstaande informatie in: