Inspanning belonen met ontspanning!

Sport Massage en Relax

PATRICIA BOUWMAN
Kamperfoeliestraat 45
5271 JE Sint-Michielsgestel

0641152914
info@sport-massage-en-relax.com

Vraag

Vul s.v.p. onderstaande informatie in:

Patricia bouwman

Ik ben Patricia Bouwman, 41 jaar en sinds 2001 gediplomeerd sportmasseur. Ik heb zelf altijd veel gesport en door mijn interresse in sport en de werking van het menselijk lichaam, besloot ik de opleiding tot sportmasseur te gaan volgen.

In juni heb ik de HBO opleiding massagetherapeut afgerond. Zie voor therapeutische behandelingen: www.praktijk-voor-natuurgeneeskunde-patricia-bouwman.com

Juni 2018 en 2019 heb ik bij het Libema Open tennis toernooi te Rosmalen bij de WTA staf mogen werken als Local Massagetherapeut. De WTA had me hiervoor benaderd.

Ik heb zelf vanaf mijn 10e aan triathlon gedaan (zwemmen-fietsen-lopen). Ik bleek dit aardig te kunnen en kwam zo terecht in de Nederlandse selectie. Uitkomend voor de Nederlandse selectie heb ben ik 2 keer naar de Europees kampioenschappen geweest. Ik trainde tot 20 uur in de week onder leiding van o.a. Louis Dellaheye, Tonnie Dirks, Haico Scharn (de trainer van Ellen van Lange in die tijd) en natuurlijk mijn vader. Daardoor lag ik zelf regelmatig op de massagebank en heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is voor het herstel van de spieren en wat een rust en ontspanning een goede massage kan geven.