Patricia bouwman

 

Ik ben Patricia Bouwman, 43 jaar en sinds 2001 gediplomeerd NGS sportmasseur. Ik heb zelf altijd veel gesport en door mijn interesse in sport en de werking van het menselijk lichaam, besloot ik de opleiding tot sportmasseur te gaan volgen.

In juni 2018 heb ik de HBO opleiding massagetherapeut afgerond. Zie voor therapeutische behandelingen:  www.pbnatuurgeneeskunde.nl 

Juni 2018 en 2019 heb ik bij het Libema Open tennis toernooi te Rosmalen bij de WTA staf mogen werken als Local Massagetherapeut. De WTA heeft me ook in 2020 weer een contract aangeboden, maar helaas is het toernooi dit jaar niet door gegaan vanwege de Corona.

In 2020 ben ik begonnen met de opleiding orthomoleculair epigenetisch arts, ik hoop deze in 2022 af te rondden.

Ik heb zelf vanaf mijn 10e de triatlon sport beoefend (zwemmen-fietsen-lopen). Ik bleek dit aardig te kunnen en kwam zo terecht in de Nederlandse selectie. Uitkomend voor de Nederlandse selectie ben ik 2 keer naar de Europese kampioenschappen geweest. Ik trainde tot 20 uur in de week onder leiding van o.a. Louis Dellaheye, Tonnie Dirks, Haico Scharn (de trainer van Ellen van Lange in die tijd) en natuurlijk mijn vader. 

Daardoor lag ik zelf regelmatig op de massagebank en heb ik zelf ervaren hoe belangrijk het is voor het herstel van de spieren en wat een rust en ontspanning een goede massage kan geven.

Vraag

Vul s.v.p. onderstaande informatie in: